Egészséges táplálkozás > 2. oldal > Biobolt - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egészséges táplálkozás > 2. oldal > 21 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Használd ki Te is a magok erejét!
http://a-magok-ereje.hu/egeszseges-eletmod/kover-beteg-es-majdnem-halott

Egy videó arról, hogyan nyerhetjük vissza az egészségünket, ha saját kezünkbe vesszük életük irányítását, és hiszünk abban, hogy testünk képes az öngyógyításra. Egy ausztrál férfi, aki jelentős túlsúllyal és egy autoimmun betegséggel rendelkezett, megelégelte a gyógyszerszedést és az orvosokhoz járást. Úgy gondolta, hogy szervezete képes az öngyógyításra, ha kizárólag zöldségek és gyümölcsök levét fogyasztja 60 napig. Sikerült neki? A filmből kiderül...

Használd ki Te is a magok erejét!
Himalája só
http://himalajaso.hu/

A természetben a sóban csak a természetben előforduló kalcium, kálium és magnézium található meg. És szükségünk is van a sóra ahhoz, hogy szervezetünk tökéletesen működhessen. Szükségünk van a kalcium, kálium és magnézium természetes arányára, hogy testünk felszívhassa és optimálisan hasznosítani tudja ezeket az anyagokat.

Himalája só
Szezámtej házilag
http://fogyokurablog.hu/receptek/szezamtej-hazilag

Amikor először hallottam a szezámtejről bizony kétkedve fogadtam. Nem tudtam elképzelni, hogy ezekből az apró magokból hogyan lesz „tej”. Mivel szeretem kipróbálni az újdonságokat ezért belevágtam és mondhatom kellemesen csalódtam a végeredményben. Egy krémes, tej állagú italt kaptam aminek íze megegyezett a szezámmag ízével, de ahogy elkezdtem ízesíteni mézzel fincsi növényi tejet kaptam, mely tele volt az apró magocskákban található ásványi anyagokkal, vitaminokkal ( Kálcium ( 3 x annyit mint az állati eredetű tejben ), magnézium, mangán, cink, réz, vas, foszfor, B1 és E vitamin, rost és fehérje ).

Szezámtej házilag
Csíra bázisú termékek, csíráztatott magvak
http://abyhungary.hu/

A csíra bázisú termékek egészségvédő hatásúak, hozzájárulnak az emberi szervezet egészséges működéséhez, lassíthatják a betegségek terjedését. A csíráztatott, szárított, teljes kiőrlésű termékekben található hatóanyagok a lakosság hiányos összetételű táplálkozását kiegészítik biológiailag fontos tápanyagokkal, a gabonaszem minden értékes részét tartalmazzák, tele vannak létfontosságú vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal, amik nélkül nem létezik egészséges étrend. Webshopunk-ban az alábbi egészségvédő csíra bázisú termékek közül választhat: diétás termékek, hidegen sajtolt Omega-3-as olajok, korpa és liszt valamint csíráztatott magvak. A hidegen sajtolt Omega-3-as olajok többek között hozzájárulnak a koleszterin normál szinten tartásához, gyulladáscsökkentéshez valamint az idegrendszer normál működéséhez.

Csíra bázisú termékek, csíráztatott magvak
Víztisztító
http://www.aquaphormodern.hu/

Az otthoni víztisztítás nem egy bonyolult feladat, csak a termék kiválasztása okozhat nehézséget a legtöbb ember számára. Nálunk Te is megtalálhatod a megoldást tiszta ivóvíz problémádra. Cégünk az Aquaphor víztisztító berendezések Magyarországi hivatalos forgalmazója, a cég termékpalettája, Európa legkeresettebb vízszűrői közé tartozik, ára és minősége miatt.

Víztisztító
Asztalivíztisztító
http://asztaliviztisztito.eu/

Az új kutatások szerint a rákos betegségek 93%-kal gyakrabban alakulnak ki a klórozott víz fogyasztói között, mint akik tiszta vizet fogyasztank. Sok szervünkre nagyon veszélyes, de legjobban gyomrot károsítja. Hogyan tud a saját háztartásában klórmentes csapvizet biztosítani? Asztali víztisztító berendezéssel! Ráadásul a tisztított víz nem csak jobb ízű, de még a kávé és a tea is ízesebb.

Asztalivíztisztító
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
bio.wyw.hu: Bio katalógus: Bioboltok, bio webáruházak, biotermékek, bioélelmiszerek, egészséges táplálkozás.
Gyűjteményünkben 172 válogatott bio témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 172 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4890