Életmód > Biobolt - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Életmód > 15 weboldal. Kategória leírása:

bio.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Máriahalom - Élőtér biofalu
http://www.biofalu.hu/

Olyan élő tér ahol öröm lakni. Máriahalom egyik új része. Természetes anyagú társasházaink - Eco Flats For Sale- eladó lakások új építésű vályogházakban Máriahalmon.

Máriahalom - Élőtér biofalu
Ökofalvak Magyarországon
http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=15143

Az ökofalu mozgalom az 1990-es évek elején kezdte el szárnyait bontogatni hazánkban is. Ma már nyolc helyszínen (Agostyán, Drávafok, Galgahévíz, Gömörszőlős, Gyűrűfű, Máriahalom, Somogyvámos, Visnyeszéplak) kísérleteznek azzal, hogy harmóniában éljenek a természettel. A létrejött ökofalvak, kisebb közösségek, egyéni próbálkozók és érdeklődők szakmai fóruma tavaly februárban alakult meg Máriahalmon Magyar Élőfalu Hálózat néven; a hálózatnak saját hírlevele és levelezőlistája is van. A Zöld Mozgalom éves Országos Találkozóján bemutatkozó szekciót szoktak tartani, nemrégiben pedig egy dokumentumfilm is készült a mozgalomról, „A mókuskerék kijárata” címmel.

Ökofalvak Magyarországon
Gyűrűfű ökofalu
http://www.gyurufu.hu/

Gyűrűfű ökofalu - egy alternatív település. Biotermékek: Kecske tej, sajt, zöldség, tehén tej, sajt, túró, dió. Turizmus: szállás, erdei iskola, oktatás.

Gyűrűfű ökofalu
Öko-völgy
http://okovolgy.hu/

Környezettudatos nemzetért. Környezetvédelem, organikus kert- és tájépítés az Öko-völgy programban. Vízgazdálkodás és megújuló energiaforrások. Biokertészet, tehenészet és méhészet. Az Öko-völgy program napjaink környezeti- és társadalmi problémáinak megoldásához kíván gyakorlati útmutatást adni.

Öko-völgy
Zöldház Egészség Centrum
http://www.zoldhazec.hu/

Zöldház egészség centrum - Bio panzió. 8315 Gyenesdiás, Kossuth u.16. Bio- és reform élelmiszerek forgalmazása. Családias hangulatú panzió a Balatontól egy karnyújtás- nyira. A magyar ízlésvilágnak meg- felelő reform ételek.

Zöldház Egészség Centrum
Komótos húsevők
http://tudatosvasarlo.hu/cikkek/1142

A slow food nemzetközi öko-gasztro mozgalom, amelynek zászlaján egyszerre szerepel a jóízű étkezés, a természetes fajtagazdagság megőrzése és a helyi termelők támogatása. De mit tart ez az alternatív étkezési mozgalom a húsfogyasztásról? A slow food - azaz „komótos étkezés" - mozgalom 1989-ben Olaszországból indult világhódító útjára. Bár nyílt hadüzenet a „fast food"-nak, azaz a rohanó étkezési kultúrának, a slow food az elnyújtott étkezéseknél jóval többet jelent. A mozgalom elsősorban a minőségi étkezési kultúra megőrzését, illetve a mindennapjainkba történő visszacsempészését tűzte ki céljául. Ebbe egyaránt beletartozik a biodiverzitás, azaz a természetes fajtagazdagság megőrzése, a helyben megtermelt áruk előnyben részesítése az importtal szemben és a természetes élelmiszerek keresése...

Komótos húsevők
Biorezonancia.org kezelések
http://biorezonancia.org

Prof Bill Nelson, a bioelektromos orvoslás és a biorezonancia kezelés területén végzett 20 éves kutatómunka során, Magyarországon fejlesztette ki. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokatA SCIO rendszer néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját tesztel a páciensnél.

Biorezonancia.org kezelések
Új látásmód a gyógyászatban!
http://www.reformgyogyasz.hu

A modern orvostudomány, a hagyományos gyógyászat és az ésszerű gyógyszerhasználat együttműködése által létrejövő, hatékonyabb, biztonságosabb és emberközelibb egészségügyi struktúra előmozdítását hivatott támogatni a honlap, amellett, hogy értékes információkkal látja el a látogatókat, melyekkel jól védekezhetnek a jelenlegi világ fenyegetettségei ellen (betegségpolitika). Elutasítja az egészségügy demoralizálódását, profitorientált voltát. Az emberi gyógyítás több síkon folyhat csak, első a lélek, a szellem majd a test. Egy új gyógyászati szemléletet próbálok átadni az embereknek, illetve olyan információkat, melyek tudatában felnyílhat a szemük: mennyire veszélyes és kiábrándító a jelenlegi helyzet és minden de minden a pénzről és a hatalomról szól, olyan hatalomról, mely pár ezer ember kezében összpontosul. Fekete lelkükkel pedig bármire képesek hatalmuk és pénzük megtartása érdekében...

Új látásmód a gyógyászatban!
Környezetvédelem otthonodban
http://kornyezetetvedem.blogspot.com/

A mosógolyó és tusfej használatával otthonunkban jelentősen csökkenthetjük a mosószer és ivóvíz felhasználást, ezzel hozzájárulunk környezetünk védelméhez. Mindkét termék lágyítja a vizet, ezért bőrünk egészségét is fenntarthatjuk e csodálatos újdonságokkal. Kis odafigyeléssel és csekély beruházással javíthatunk magunk és családunk életmódján.

Környezetvédelem otthonodban
Gyógyhatású ásványok webshop
http://www.indigokovek.hu/

Makacs betegségek, melyekkel nap mint nap megvívod csatád. Hajthatatlan ízületi fájdalmak, melyekre megoldást jelenthet a több ezer éves alternatív gyógyászat. Gyógyító erejű ásványaink, nemes köveink segíthetnek Önnek abban, hogy rossz közérzetét leküzdhesse. Kényelmes és hatásos citrin nyakláncok, amazonit karkötők, stresszoldó marokkövek, nálunk minden kristályt megtalál.

Gyógyhatású ásványok webshop
Életmód tanácsadó
http://www.egeszsegrecept.hu/taplalkozasi-tanacsado-eletmod-tanacsado.html

www.egeszsegrecept.hu - Fogyasztói társadalmunkat számtalan egymásnak ellentmondó információ jellemzi, ami különösen igaz az egészséges táplálkozásra és életmódra vonatkozó információk terén. Az életmód tanácsadó segít eligazodni az egyes állítások között, szakmai ismeretei révén személyre szabott javaslatot dolgoz ki a hozzá fordulók számára, és gyakorlati tanácsokkal szolgál a teendők mindennapokban való alkalmazásához.

Életmód tanácsadó
Használd ki a bogyós gyümölcsök jótékony hatásait
http://a-magok-ereje.hu/egeszseges-eletmod/gyogyuljunk-szepuljunk-bogyos-gyu ...

Azt bizonyára már Te is hallottad, hogy a bogyós gyümölcsök az egyik legjobb antioxidáns források. Az eper, a málna, a ribizli, az áfonya nemcsak finomak, de a legjobb immunerősítők is. Antioxidáns hatásuknak köszönhetően védik szervezetünket a szabadgyökök káros hatásaitól. Hogy miért van erre szükségünk? Egyszerűen azért, mert a legtöbb civilizációs betegség összeköthető a szabadgyökök túlzott megemelkedésével...

Használd ki a bogyós gyümölcsök jótékony hatásait
Megéri zöldnek lenni!
http://megerizoldneklenni.hu

Nálunk kizárólag olyan kiváló minőségű termékeket talál, amelyek valamilyen módon hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb energia és a természet kincseinek hatékonyabb felhasználásával az emberek egy élhetőbb, zöldebb világot és magasabb életminőséget teremthessenek maguknak. Webáruházunkban különböző energiatakarékos fényforrások, napelemes áramforrások és egyéb környezetbarát megoldások közül válogathat.

Megéri zöldnek lenni!
Impulser életmód - egészség portál
http://impulser.com/hu

Modern orvoslásról, egészséges termékekről, prémium kategóriás bio termékekről, igényes konyhai felszerelésekről, mindennapjainkat megkönnyítő modern technikai eszközökről, szervezett utazásokról és programokról tájékozódhat az Impulser oldalán.

Impulser életmód - egészség portál
Bio fogfehérítés - fogzománc- és fogínykímélő eljárás
http://www.biofogfeherites.hu/bio-fogfeherites/

Napjainkban a külső megjelenés egyik legmeghatározóbb eleme a szép fogsor. A SmilingBar által kínált, mindenki számára kedvező áron elérhető világszínvonalú fogfehérítési eljárás hatékony és kíméletes. Ez a professzionális fogfehérítő eljárás a velünk született, pontosabban az eredeti fogszínen is képes változtatni. Természetesen mindig a vendég saját adottságaitól függően fehéredik a fog, és a fehéredés mértéke is egyéni. A fehérítés folyamán alkalmazott anyag a Beaming White, a világ legnépszerűbb fogfehérítő márkája.

Bio fogfehérítés - fogzománc- és fogínykímélő eljárás
Hirdetések
Oldal leírása
bio.wyw.hu: Bio katalógus: Bioboltok, bio webáruházak, biotermékek, bioélelmiszerek, egészséges táplálkozás.
Gyűjteményünkben 210 válogatott bio témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 210 | Várakozó linkek: 9 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5825