Hírek, cikkek > Biobolt - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hírek, cikkek > 14 weboldal. Kategória leírása:

bio.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
A bio házhoz jön
http://www.edenkert.hu/cikkek/piac/a-bio-hazhoz-jon/

Mindenre elszánt vásárlók a biopiaci séta helyett házhoz rendelik az ökotermékeket. Annak ellenére, hogy a kézbesítés 17-02 óra között történik. Gergics Antal 1998 óta minősített biogazdálkodó a Csepel-szigeten: 10 hektár zöldség, 4 hektár gabona és 1 hektár gyümölcsös gazdája. A heti többszöri piacozás mellett 1999-ben Magyarországon elsőként vágott bele a biotermények házhozszállításába. Riportunkban az elmúlt évek tapasztalatai után érdeklődtünk...

A bio házhoz jön
Permetszer-gyűjtemény a szőlőkben
http://tudatosvasarlo.hu/cikkek/1139

Az Európai Unió öt országára kiterjedő, 124 mintán elvégzett vizsgálat megállapította, hogy a boltokban kapható szőlő 99%-a növényvédő szerekkel szennyezett. Átlagosan 7 különféle hatóanyag található meg a gyümölcsökben. Az Unió területén árult szőlőmintákban összesen 64 különféle hatóanyagot találtak, melyek egy része rákkeltő, a termékenységet rontó, valamint az ideg-, és hormonrendszert károsító hatású lehet. A civil szervezetek szerint elfogadhatatlan az ilyen káros hatásokkal bíró növényvédő szerek élelmiszerekre permetezése.

Permetszer-gyűjtemény a szőlőkben
Egészséges táplálkozás - Légy tudatos vásárló!
http://tudatosvasarlo.hu/rovat/etel-ital

Kerüld el a szupermarketeket! Ha a helyi termelőtől vásárolsz, olyan teljes értékű zöldségekhez és gyümölcsökhöz juthatsz, amelyek frissebbek és lakóhelyed környezetéből jutnak el hozzád. Válaszd a minőséget! Ne dőlj be! Előfordulhat, hogy azok az élelmiszerek, amelyeket az egészséges táplálkozás elengedhetetlen részének tulajdonítanak, mégsem annyira értékesek, mint gondolnád (például a margarin)...

Egészséges táplálkozás - Légy tudatos vásárló!
A bőr magyarul beszél
http://www.deluxe.hu/cikk/20080321/a_magyar_bio_natur_es_luxus_kozmetikum_keves/

A biokozmetikumok azon luxustermékek közé tartoznak Magyarországon, melyek iránt egyre nagyobb az igény. Mégis alig néhány vállalkozás foglalkozik ilyenek előállításával, annak ellenére is, hogy alapanyagból rengeteg terem meg a hazai vállalkozóknál. Ez azonban általában exportra megy, hogy kész termékként a magyar polcokon jelenjen meg. A natúr- és biokozmetikum, akár a bioélelmiszer, sokak szemében a luxus kategóriába tartozik. Nem minden alap nélkül, a hagyományos technológia és a speciális termesztésű alapanyagok sokszor igen drágává teszik ezeket a termékeket.

A bőr magyarul beszél
11 érv a bioélelmiszerek mellett
http://www.bionivo.com/home.php?cat=2

Hagyományos élelmiszereink már friss állapotukban is magukban hordoznak különböző mérgező anyagokat, mint például műtrágyázásból ill. növényvédőszerekből visszamaradt anyagokat stb., amelyekhez a feldolgozás során további ártalmas adalékanyagokat használnak fel. Ha fontosnak tartja az egészségét, válassza a bio minőséget. Napi fogyasztásuk nagyon jó hatással van az immunrendszerre. A bioélelmiszerek beltartalmi értéke (ásványi anyag-, nyomelem- és vitamintartalma) jóval magasabb, mint a hagyományos élelmiszereké.

11 érv a bioélelmiszerek mellett
Környezettudatos biokocsi
http://www.deluxe.hu/cikk/20080310/koenigsegg_ccx_es_ccxr_sportauto_/

Megjelentek a Koenigsegg CCX és CCXR limitált modelljei. A kultikus svéd márka erõsebbik, 1018 lóerõs új modellje bioetanollal gyorsul három másodpercen belül százra, és megfelelõ körülmények között akár 402 kilométer/órás sebességre is képes.

Környezettudatos biokocsi
altenergia.hu - Alternatív Energia Hírportál
http://www.altenergia.hu

Környezettudatos építkezés és életmód bemutatása. Célunk, hogy bemutassuk a magyar lakosságnak, internet felhasználóknak ezeket az alternatív energiaforrásokat és eszközparkokat, felhívjuk figyelmüket a környezetvédelem fontosságára, valamint tájékoztatást nyújtunk számunkra, milyen módszerekkel tudnak tenni ôk is valamit lakóhelyük, életterük tisztaságáért, miáltal saját háztartásuk gazdaságosabbá, zöldebbé válhat. Szintén ugyanilyen fontosnak tartjuk a zöldenergia révén elérhetô pénzbeli megtakaritások ismertetését a felhasználók számára.

altenergia.hu - Alternatív Energia Hírportál
NatureZone Magazin
http://www.naturezone.hu/

NatureZone Magazin - Természet, élet, stílus. Egészség, élelmiszer, szabadidő, kert, otthon...

NatureZone Magazin
Víztisztító info
http://www.tmarkt.hu/viztisztito_gyakran_ismetelt_kerdesek

Egy hasznos cikk a víztisztító működéséről, üzemeltetéséről és beépítéséről a Tmarkt.hu honlapján!

Víztisztító info
ÚjEnergiak.hu
http://www.ujenergiak.hu/

Honlapunk a megújuló energiák teljes skáláját igyekszik bemutatni olvasóinak. Így hírt adunk a nap-, szél-, bio- és geotermikus energia érdekességeiről, de a legújabb technológiákról is olvashatnak látogatóink a www.ujenergiak.hu internetcímen.

ÚjEnergiak.hu
Kupakverseny
http://www.kupakverseny.hu/

Célunk, hogy erősítsük a fiatal generáció gondolkodásában a környezettudatos életszemléletet. Ennek érdekében meghirdetjük ismét kupakgyűjtő versenyünket. Elsődleges célunk, hogy az óvodák és oktatási intézmények vezetőségének bevonásával erősítsük a fiatal generáció gondolkodásában a környezettudatos életszemléletet. E nemes ügy érdekében immáron harmadik alkalommal rendezzük meg a Kupakversenyünket. Ez évben még szélesebb körben kívánjuk terjeszteni a környezettudatosság fontosságát, ezért hamarosan nyereményjátékra is invitáljuk látogatóinkat, addig is kövessen minket a Facebookon.

Kupakverseny
Medvehagyma az egészségért
http://www.vadaszapro.net/hirek/92/medvehagyma-az-egeszegert

A medvehagyma napjainkban igen népszerű lett, mivel fokozza az étvágyat és az emésztőrendszer működését. Vérnyomáscsökkentő és vérzsír csökkentő hatása ismert, C-vitamin tartalmának köszönhetően pedig javítja a szervezet ellenálló-képességét.

Medvehagyma az egészségért
Impulser Magazin - Bio, egészséges életmód
http://impulsermagazin.com/hu/bio/

Impulser Magazin - Bio, egészséges életmód, táplálkozás cikkek. Esztétikus megjelenésű, könnyen áttekinthető magazin, mindennapi lapozgatásra! Alternatív gyógymódok, szépészeti kezelések, utazási ajánlatok, leírások, sporttal, mozgással kapcsolatos cikkek, a mindennapi élettel kapcsolatos tanácsok, tippek, érdekességek mind egy helyen. Táplálkozási tanácsokról, gyógynövényekről, bio termékekről, lakberendezési tippekről, egészségesen élő hírességekről, szép városokról, különböző mozgásformákról, gyógymódokról és még sok minden másról olvashat magazinunkban.

Impulser Magazin - Bio, egészséges életmód
Környezetért
http://kornyezetert.hu/

A környezettudatosság egy életforma. Egy döntés. Informálódj, lépd meg a környezetért és a jövőnkért! A Környezetért egy non-profit oldal, ahol hazai és külföldi példákon keresztül mutatjuk be, miért fontos a zöld szemlélet kialakítása.

Környezetért
Hirdetések
Oldal leírása
bio.wyw.hu: Bio katalógus: Bioboltok, bio webáruházak, biotermékek, bioélelmiszerek, egészséges táplálkozás.
Gyűjteményünkben 210 válogatott bio témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 210 | Várakozó linkek: 9 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5825